2013-09-06 09:39:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Térjen el a megszokott rutintól

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon inkább ne kössön üzletet, mert félő, hogy azt hamarosan megbánja. Inkább várjon egy-két napot, és érdeklődjön máshol is az árak és lehetőségek után. A kalkulálásból ne hagyja ki a kedvesét sem. Az idő most önnek dolgozik.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy zseniális ötlettel ma elkápráztathatja a munkatársait, a főnökét. A megvalósítást ugyan nem oldhatja meg mások segítsége nélkül, de ennek révén akár hamarosan a ranglétrán is feljebb kapaszkodhat. Az idejét jól kell beosztania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megérett az idő arra, hogy végre lezárjon egy immár kínosnak mondható ügyet. Ami szépet és jót tartogatott ez önnek eddig, azt lassan kezdi elfeledtetni önnel a sok ármánykodás és nehézség. Tegye le a terheket, keressen más utakat!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Át kellene értékelnie az anyagiakhoz való hozzáállását. Ön talán úgy érzi, mindent megtesz azért, hogy stabilizálja a helyzetét, de valójában ez nemcsak önön múlik. Becsülje meg azokat, akik a segítségére vannak ebben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szokatlanul érzékeny napja lehet ma. Tulajdonképpen bármin képes lehet megsértődni. Ha azonban nem tudja mindenben keresztülvinni az akaratát, azért még ne higgye azt, hogy utálják önt. És ne is viselkedjen utálatosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha határidős munkái vannak, a halogatás a lehető legrosszabb technika. A végén még rákényszerül, hogy mindent összecsapjon. Ennek következtében a saját maga elvárásainak sem tud megfelelni, nemhogy a főnökéének.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma sok meglepetésben lehet része: akár könnyekig is meghatódhat. De sajnos az ellenkezője is megtörténhet: dühében is sírvafakadhat. A jegyében járó Hold ugyanis kiszámíthatatlanná teszi önt érzelmileg. Keresse a kedves embereket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól teszi, ha alkalmilag eltér a megszokott rutinjától, és valami más tevékenységgel kezdi a napját, mint amivel szokta. Jó ötletekkel szolgálhat önnek egy Vízöntő barátja. A közös programot estére is tervezheti, ha másként nem megy.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Felgyorsulnak az események a munkahelyén. Meg sem lepődik: a lelke mélyén már sejtette, hogy így lesz. Ön nem aggodalmaskodó típus, tudja, hogy minden új hozhat jót. Csak az múlik el az életéből, ami már nem szolgálja a fejlődését.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régóta elintézetlen ügye kerülhet ma terítékre. Jól teszi, ha minél hamarabb nekikezd, és nem halogatja tovább. A dolog egyre terhesebbé válik, és ma ráadásul a csillagai is segítik az ügyintézést. A hivatalok ma kedvesebbek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Próbálja meg elkerülni az olyan emberek társaságát, akik rossz hatással vannak önre lelkileg. Akármennyire segítőkésznek mutatkoznak is, ha úgy érzi, hogy leszívják az energiáját, akkor inkább ne kérjen ebből a segítségből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy régóta elintézetlen ügye kerülhet ma terítékre. Jól teszi, ha minél hamarabb nekikezd, és nem halogatja tovább. A dolog egyre terhesebbé válik, és ma ráadásul a csillagai is segítik az ügyintézést. A hivatalok ma kedvesebbek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: